Pagina's

woensdag 19 maart 2014

Houten uitdeelcadeautjes

http://www.kidsfeestje.nl/kado/hout/41444_art_4mod3513_fluitje-clowns.html

Houten speelgoed is hip! 

Kinderen spelen er graag mee en het natuurlijke materiaal is eerlijk en veilig. Het perfecte cadeautje dus!

Houten speelgoed hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Wij hebben speciaal voor jou een aantal kleine, goedkope houten cadeautjes uit onze webshop geselecteerd. Je kunt ze gebruiken als bedankjes of uitdeelcadeautjes. Of geef ze aan een zieke als beterschap-cadeautje of bij een goed rapport. Eigenlijk is het altijd leuk om een kind blij te maken met zo'n vrolijk gekleurd houten cadeautje!


http://www.kidsfeestje.nl/kado/hout/36122_art_4mod3232_bellenkrans-sprookjes.html

Daar zit muziek in

Baby's houden van alles wat geluid maakt. Er is niets leukers dan weer een nieuw geluidje te ontdekken. Dus laat hen lekker rammelen met deze vrolijk gekleurde bellenkrans. Ze zullen geen genoeg kunnen krijgen van die rinkelende belletjes.

Het geklepper van deze grappige houten castagnetten in de vorm van verschillende dieren is weer een heel ander geluid. En geniet van die trotse gezichtjes als ze zelf geluid kunnen maken door op zo'n mooi houten fluitje te blazen.
http://www.kidsfeestje.nl/kado/hout/37787_art_4mod3377_kralen-coaster-mini.html

Houten behendigheid spelletjes

Met behendigheid spelletjes stimuleer je de motoriek en oog-handcoördinatie van je kind. Voor de allerkleinsten is zo'n houten kralenspiraal een heel geschikt cadeautje. Ze kunnen zich urenlang vermaken door de kralen op en neer te bewegen.

Een blaaspijpje, waarmee je een balletje omhoog blaast en weer opvangt, is een leerzaam spelletje waar peuters veel plezier aan beleven. En vergeet de oude, vertrouwde houten jojo niet. Dat blijft een leuk speeltje voor kinderen van elke leeftijd, jong en oud!
http://www.kidsfeestje.nl/zoekresultaten.html?zoekopdracht=springtouw

Lekker buiten spelen

Blauwe hemel en zon? Dan wil je als kind maar één ding en dat is buiten spelen. Je lekker uitleven met je vriend(innet)jes. Dus koop zo'n mooi houten springtouw en leer je kinderen touwtje springen.

Ook leuk voor buiten zijn deze ballonbootjes. Eerst moeten de ballonnen opgeblazen worden. De ballon zorgt er voor dat de bootjes blijven drijven.  Kinderen vinden dit fantastisch!

Wat vind je van onze tips? Zit er een cadeautje voor je bij? Eén ding is zeker: van deze goedkope, houten cadeautjes kun je nooit genoeg op voorraad hebben!Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen