Pagina's

woensdag 28 mei 2014

Hello Kitty Verjaardag

Hello Kitty Verjaardagsfeestje 

Soms is het moeilijk om een origineel thema te verzinnen voor een verjaardag. Maar als je dochter helemaal weg is van roze kleuren en Hello Kitty? Dan hoef je niet langer na te denken. Dan organiseer je gewoon een Hello Kitty kinderfeestje. Er zijn best wel wat Hello Kitty feestartikelen te koop en met de wit-roze kleuren kun je alle kanten op.

Weet je niet goed hoe je het aan moet pakken? Met deze handige tips voor een onvergetelijk feestje gaan we het je supermakkelijk maken. En de kinderen? Die zullen zo'n Hello Kitty verjaardag helemaal fantastisch vinden.

Hello Kitty uitnodigingen

Het feest begint al met het versturen van de uitnodigingen in Hello Kitty stijl. Beplak kartonnen, roze kaartjes met Hello Kitty-plaatjes of teken er een mooie Hello Kitty op.

Laat je dochtertje de kaarten nóg feestelijker maken door de uitnodigingen te versieren met glitters of plaksteentjes (mét plaksticker op de achterkant).

Hello Kitty versiering

Versier de woonkamer met roze ballonnen en zelfgemaakte Hello Kitty slingers. Je maakt de slingers door telkens twee dezelfde Hello Kitty-plaatjes (geprint op dik papier) vast te plakken met een draad ertussen.  Of maak een heleboel witte en roze repen papier. Maak een ring door de uiteinden aan elkaar te plakken en lus er steeds een nieuwe ring doorheen totdat je een lange papieren slinger hebt.

De verjaardagstaart wordt natuurlijk geserveerd op Hello Kitty bordjes. Deze kartonnen bordjes zijn ook leuk om je schooltraktatie op te serveren.


Hello Kitty spelletjes

Dan is het tijd voor spelletjes. Denk aan verjaardagsspelletjes als koekhappen of strikje prik (waarbij de kinderen geblinddoekt de strik op het hoofd van Kitty moeten zien te prikken). Of laat de kinderen (zelfgebakken) cupcakes versieren met snoep, glazuur, slagroom. Dat wordt smullen!

Zin in iets creatiefs? Laat de kinderen een poezen-papier maché figuur versieren met schattig decopatch-papier. In onze webshop vind je losse figuurtjes en decopatch-pakketten voor 6 kinderen!


Hello Kitty traktatie

Als herinnering aan dit waanzinnig leuke verjaardagsfeestje geef je de kleine gasten nog een Hello Kitty uitdeelzakje of zo'n roze puntzak met witte stippen gevuld met snoep en een klein cadeautje, zoals dit roze glittertasje, mee naar huis.

Voor school kies je natuurlijk zo'n kant-en-klare snoeptaart met 30 lekkere traktaties. Als het maar roze is! Zoals dit roze tule-rokje dat de jarige op haar verjaardag natuurlijk ook naar school mag dragen als ze gaat trakteren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten