Pagina's

woensdag 30 juli 2014

Dolfijnenfeestje

Kinderfeestje met dolfijnen als thema

De meeste kinderen (zowel jongens als meisjes) zijn gek op dolfijnen. Ze zijn intelligent en zien er schattig uit. Dus ga er maar van uit dat kinderen dolenthousiast reageren als ze een uitnodiging krijgen voor een dolfijnenfeestje!

En dan hebben we het natuurlijk over een dolfijnenfeestje bij je thuis. Want hoe leuk een bezoekje aan het Dolfinarium in Harderwijk ook is, je zou een kapitaal moeten uitgeven. Wij laten je dan ook graag zien hoe je ook met een klein budget en wat creativiteit een onvergetelijk dolfijnenfeestje kunt organiseren!


Tover je feestlocatie om in een onder-water-wereld

Versier de ruimte met donker- en lichtblauw crêpe-papier, dat je in lange stroken vanaf het plafond omlaag laat hangen. Bind ook een paar strookjes crêpe-papier aan de beschermkap van een ventilator. De flapperende strookjes papier geven een feestelijk effect. Kleed verder aan met schelpen, zand en visnetten. En vul vissenkommen met Sprite (blauw gemaakt met kleurstof) en stop er een heleboel rietjes in!

In onze webshop vind je feestartikelen zoals wegwerpbordjes, bekers, servetjes en een mooi tafellaken, volledig in het oceaan-thema! Daarmee heb je in een handomdraai een onderwater-tafel gemaakt.

Dolfijn Tattoo

Na het uitpakken van de cadeautjes krijgen alle kinderen (die dat willen) een hippe glittertattoo in de vorm van een dolfijn.

Het werkt heel eenvoudig. Je verwijdert het witte deel van de sticker en plakt het sjabloon op een schone huid. Goed aanwrijven en verwijder het transparante deel. Breng dan op de zichtbare huid een dun laagje huidlijm aan. Verwijder het sjabloon en als de lijm transparant is geworden, ga je lekker los met de glitter. Het resultaat is een schitterende dolfijn-glittertattoo die 5 tot 7 dagen zichtbaar blijft en waar de kids dolblij mee zijn.

Spelletjes en activiteiten voor een dolfijnenfeestje

Buiten waterspelletjes spelen, levert natuurlijk groot plezier op. Maar ook voor binnen zijn leuke spelletjes te bedenken. Laat de kinderen bijvoorbeeld de staart op een kartonnen dolfijn prikken, als variant op ezeltje prik. Of laat de kids een pluchen dolfijn door een hoepel gooien of zelf door een hoepel springen.

Ook nog iets creatiefs? Laat hen dan deze magneetknijper in de vorm van een dolfijn versieren met foam clay, verf of allerlei bling bling (plaksteentjes, glitter, stickers, etc.). Sluit de middag af met deze schitterende dolfijn piñata, gevuld met snoep en/of kleine cadeautjes!

Geweldige afscheidscadeautjes voor de dolfijnen-fans

Vul een dolfijnen-traktatiezakje met typische dolfijnen-goodies zoals dit mooie halskettinkje met een dolfijn voor de meiden of deze sleutelhangers met kleine dolfijntjes eraan voor de jongens. Of ga voor speeltjes, zoals dit bellenblazend dolfijn-pistooltje of deze vrolijke waterspuiters om in bad mee te spelen.

Of kijk zelf even rond in onze webshop... er zijn zoveel leuke traktaties te vinden voor een kinderfeestje!Geen opmerkingen:

Een reactie posten