Pagina's

dinsdag 20 juni 2017

Cadeaus voor een Pokémon fan!

Poké-wat?

Is het ruilen van Pokémon kaarten op de school van jouw zoon of dochter ook zo razend populair? Speelt jouw neefje of nichtje het liefst de hele dag Pokémon op de telefoon? Dan heb je duidelijk te maken met een echte fan. Een cadeau voor een verjaardag is dus niet zo moeilijk: iets van Pokémon.

Echter, voor de Pokémon leek (en ja, die zijn er nog genoeg!) is het dan nog steeds lastig zoeken. Want wat is nou een echt goed Pokémon cadeau? Hulp is onderweg. Lees snel verder, want in dit artikel zetten wij enkele leuke Pokémon spellen, kaarten en andere items op een rij.



Kleine Pokémon cadeautjes

Zoek je een klein cadeautje, bijvoorbeeld voor een kinderfeestje of als bedankje? Met deze handige opbergbox heb je gegarandeerd een leuk geschenk. Met stoere Eevee erop! De kaarten passen ook perfect in deze deckbox met Pokémon logo. Tip: is het bedoeld als uitdeelcadeau? Koop dan allebei de uitvoeringen en laat de kinderen kiezen. Opbergen kan ook in deze mooie ringband van uitstekende kwaliteit (verkrijgbaar in dezelfde twee uitvoeringen als de deckbox)!

Liever kaarten als cadeau? Voor een klein prijsje koop je deze boostersets. Een set bevat 1 boosterpack met 10 Pokemon kaarten.



Pokémon kaarten en spellen

Zoek je iets voor een groter budget? Dan kun je de jarige verrassen met complete decks, pins en de gaafste promokaarten en spellen. Het ultieme cadeau is de Pokemon Elite Trainer box Sun & Moon. Een serie bevat meer dan 140 kaarten, 11 nieuwe Pokémon-GX met een gloednieuw spelmechanisme en meer dan 40 nooit eerder vertoonde Pokémons uit de nieuw ontdekte regio Alola!

Een slimme verjaardagstactiek: vraag de broer, zus of ouder van de jarige job welke Pokémon kaarten de jarige job hoog op zijn verlanglijstje heeft staan. Zo weet je zeker dat je de juiste investering doet.

In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment Pokémon kaarten en opbergmappen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten