Pagina's

dinsdag 31 oktober 2017

Sint tip! Fisher Price speelgoed

Cadeaus voor Sinterklaas, nu al?

Het is eind oktober en daar zijn we al met ons eerste Sinterklaas-blog. Dat lijkt vroeg, maar ervaren ouders weten wel beter. Dit is dé tijd om aan de slag te gaan met lijstjes en de eerste cadeautjes te scoren.

In dit artikel helpen we je op weg met het uitzoeken van leuke en degelijke cadeautjes. Daarmee bedoelen we: speelgoed dat tegen een stootje kan, waar écht mee gespeeld wordt en langer meegaat dan een week. Kortom, speelgoed van Fisher Price!



Fisher Price: oude collectie

Iedereen kent Fisher Price. Het is een begrip in speelgoedland en al veel generaties zijn opgegroeid met de kleurenringen en de kassa. Perfecte Sint-cadeaus voor baby's en peuters. Niet alleen leuk, ook heel leerzaam!

Vader en moedertje spelen. Doktertje spelen. Rollenspelen horen bij het opgroeien. Deze uitgebreide Fisher Price doktersset met o.a. stethoscoop, bloeddrukmeter en thermometer maakt het spel levensecht. En het maakt een doktersbezoek straks vertrouwder en minder eng. Een goede reden om 'm aan te schaffen vinden wij!


Nieuw van Fisher Price

Natuurlijk is er ook veel nieuw speelgoed van Fisher Price. We weten zeker dat deze BeatBo speelgoedrobots op veel verlanglijstjes zullen prijken. BeatBo is het perfecte speelvriendje met leerzame liedjes en dansbewegingen. Er is een wat duurdere versie en een goedkopere Mini BeatBo.

Hondje is lief. Heb je deze woorden al vaak uit de mond van je peuter horen komen? Dan is trekdier Snoopy vast een succes. Deze puppy draait met het hoofd, flappert met z'n oren, blaft en kwispelt met zijn staart. En dat alles zonder batterijen, je hoeft 'm alleen maar vooruit te trekken.


Schoencadeautje nodig?

Zoek je nog iets kleins voor in de schoen? Maar geef je liever een paar euro extra uit voor goed speelgoed, in plaats van prullaria? Dan hebben we nog een leuke tip: het watervriendje. Leuk badspeelgoed is altijd een aanwinst en dit eendje dat altijd blijft drijven, ongeacht de beweging, is leuk voor de allerkleinsten en als ze vijf of zes jaar zijn spelen ze er nog mee.

Zelf even rondsnuffelen? Hier vind je al het (nieuwe) Fisher Price speelgoed in onze webshop.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten