Pagina's

dinsdag 21 november 2017

Creatieve spelletjes voor binnen

Spelletjes binnen spelen

We zit middenin de herfst. En de koude winter moet nog komen! Niet zo raar dat de kinderen deze maanden heel veel binnen spelen. Dat heeft nadelen, maar ook voordelen... Tenminste, als je van spelletjes houdt! Dit is dé tijd om de gezelschapsspellen uit de kast te halen of creatief aan de slag te gaan.

Zoek je inspiratie voor creatieve spelletjes om binnenshuis te doen? Wij zetten leuke ideeën en tips voor je op een rij. Er zit ook vast nog een goede cadeautip bij voor Sint of Kerst!



Creatief spel

Kunnen jouw kinderen geen genoeg krijgen van knutselen? Of wil je dit juist een beetje stimuleren? SES speelgoed heeft veel leuks te bieden! Meiden zijn uren zoet met ringen en armbanden maken. Leuk om te doen met vriendinnen of tijdens een kinderfeestje.

Borduren is ook helemaal hip. Meisjes kunnen er geen genoeg van krijgen en mama's doen stiekem maar al te graag mee. Met deze set kun je opbergdoosjes borduren (handig voor die sieraden van net) of borduur een afbeelding van een paard.


Ook voor jongens!

Als je denkt dat creatieve spelletjes alleen leuk zijn voor meisjes dan heb je het mis. Jongens kunnen hun creativiteit volop kwijt en ontwikkelen hun motoriek met deze geweldige timmerset. Met hout, lijm, spijkers en diverse gereedschappen kunnen ze zelf iets bouwen. Voor de iets jongere Bob de Bouwers is Hamertje Tik een goed spel om mee te beginnen.

Voor een ballon in de vorm van een hondje, kroon of bloem hoef je niet te wachten op een goochelaar. Maak ze zelf met de set ballonnen modelleren! Leuk voor jongens én meiden.



Creatief met clay

Ken je Silk Clay al? Dit zachte en lichtgewicht boetseermateriaal is heel fijn spul om creatief mee bezig te zijn. Je kunt er bijvoorbeeld figuurtjes van maken. Bekijk dit filmpje voor meer informatie.

Ben je op zoek naar decoratiemateriaal om fotolijstjes, vogelhuisjes of kaarsenhouders mee te versieren? Dan heb je Foam Clay nodig. Met Foam Clay maak je de meest prachtige creatieve werkjes!

Goed om te weten: Foam Clay en Silk Clay zijn veilig in gebruik en geschikt voor kinderen van alle leeftijden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten