Pagina's

dinsdag 27 februari 2018

Een smiley of emoji kinderfeestje

Dat wordt lachen...

Een smiley kinderfeestje staat gegarandeerd voor veel lol, lachen en plezier. Een geweldig thema dus! De smiley gezichtjes spelen de hoofdrol in de feestversiering. Teken zelf smiley gezichtjes op gele ballonnen, of kies voor kant-en-klare smiley-ballonnen, maak een slingerlijn met verschillende smileys en gele bordjes en bekers fleuren de tafel op.

Zijn de kids al wat ouder en drukken ze zich liever uit in emoji's in plaats van gewone woorden? Dan maak je er natuurlijk een Emoji feestje van! Laat de gasten hun favoriete smiley of emoji op hun drinkbeker tekenen.




Emoji spelletjes en activiteiten

Leuk om te geven bij de start van de spelletjes: deze mooie smiley polsband of een echte smiley button. Begin met een simpel, maar hilarisch spel zoals Smileytje-prik. Inderdaad, de variant op Ezeltje Prik, alleen hangt er dit keer een knipoog-emoji aan de muur en moet de tong op de juiste plaats geplakt worden.

Leg een grote schaal met smarties op tafel, geef de kinderen elk een beker en een rietje en laat ze in een paar minuten zoveel mogelijk smarties met het rietje in hun beker doen. Wie heeft de meeste?

Geef je twisterspel een make-over! In plaats van gewone rondjes maak je er smileys van. Grappig, zet er ook een poep emoji tussen. Over poep gesproken: de scores houd je natuurlijk bij met deze smiley-poep-pen (mét lichtje).


Vrolijk feestvoer!

Zelf cupcakes maken en decoreren is bij dit thema erg leuk. Laat de kids hun eigen favoriete smiley op de cupcake maken. En daarna heerlijk opsmikkelen! Ook iets gezonds tussendoor? Van mandarijnen maak je met stift heel gemakkelijk de leukste smileys. Van doosjes snoepgoed, zoals krentjes, fruitella's of smarties, knutsel je ook emoji's met geel papier.

Voor de lunch of het avondeten staan natuurlijk pannenkoeken op het menu. Maak er gezichtjes van met fruit (bijvoorbeeld aardbeien als oogjes).

Perfect als rustmomentje tussendoor: zelfgevulde traktatiezakjes, natuurlijk ook weer met die vrolijke smileys erop!



Smiley bedankjes 

Graag geef je de gasten nog een kleinigheidje mee als bedankje voor hun komst en als herinnering aan het Smiley of Emoji feest. Deze emoji sleutelhanger is heel cool om te geven én om te krijgen. Reken maar dat die direct aan de fietsensleutel komt te hangen! En hoe grappig zijn deze smiley springveren?

De smiley-notitieboekjes zijn altijd handig. Kijk ook nog even naar de funny-face memoblokjes, misschien vind je die leuker? Wat zeg ik, misschien vind je deze complete smiley-schrijfset wel het fijnst? En dan heb je nog deze zachte funny-face-stressballetjes die ook nog kunnen stuiteren. Dubbel plezier dus!

Bekijk hier nog meer smiley cadeautjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten